graduation
2 0 1 4

Tentoonstelling

De eindprojecten van de afstuderende studenten beeldende kunst en vorm­geving worden gepresenteerd in een grote overzichtstentoonstelling die alle ateliers, toonruimtes, gangen en hallen van de campus bezet.

OVER

dummybeeld_graduation

De eindprojecten van de afstuderende studenten beeldende kunst en vormgeving worden gepresenteerd in een tentoonstelling die alle ateliers, toonruimtes, gangen en hallen van de campus bezet. Tijdens de vernissage staan de masters en professionele bachelors je graag persoonlijk te woord over hun discipline: schilderkunst, tekenkunst, beeldhouwkunst, mediakunst, installatie, fotografie, landschaps­- en tuinarchitectuur, interieurvormgeving, textielontwerp, mode, grafische vormgeving, grafiek, illustratie, nieuwe media en multimediale vormgeving of performance. In de Zwarte Zaal is er de tentoonstelling La Vie mode d'emploi, met een selectie studentenwerk beeldende kunst, samengesteld door Wim Waelput (KIOSK) en in de KASKgalerie cureert Siegrid Demyttenaere onder de titel F.A.Q. 2014 een tentoonstelling met afstudeerprojecten design en vormgeving.
De studenten tentoonstelling en beheer van actuele kunst zijn de curatoren van het project Collective Gardens. Het project gaat door op 3 locaties: Komplot, Brussel (Standing in the middle of the garden, turning 360°), tijdens GRADUATION (Drowning in the garden, looking for a thrill) en een publicatie (Untitled: Gardening in Progress). Bekijk hun video.

Vernissage 25.06 | 19:00
26.06 - 29.06 | 14:00 - 19:00
28.06 - 29.06 | 11:00 - 19:00

Info en startpunt: Louis Pasteurlaan 2, Gent
gratis

foto: Alexander Saenen

Tentoonstelling

programma

School
of
arts
gent

HoGent